Stevnerapport Skedsmo Cup 13. oktober 


Mange ser nå fremgang på matta!

Lørdag 13. oktober stod igjen Skedsmo Cup på programmet. Vi reiste med klar beskjed fra trener Patrick: Dette tar vi som et øvelsesstevne der vi prøver oss frem på matta for virkelig å komme i gang med stevnesesongen og årets store sportslige mål: NM! Vi ble en stor stevnegjeng på 20 aktive og med foreldre & support stilte vi med 30 + i Tærudhallen denne lørdagen!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder

Dagens deltagere var Marius, Emil, Kristoffer, Brage Sæther og Alexander i bryteskole, Jonas og Dani i knøtt, Kenneth, Sander, Jørgen, Daniel og Mahmed i G12, Kim, Eirik, Moa og Emi i G15 samt Moslim, Ali, Daniel og Andre i ungdom.

Som sagt er vi nå for mange på stevner til at vi skriver om hver enkelt utøver. Oppsummert kan vi dra følgende konklusjoner: Det ble en godt gjennomført dag for klubben, vi så forbedringer i partere og forsvar samt mange viste en fremgang. Noen hadde litt varierende fokus, det ble litt stang ut for noen, men dette er også sesongens andre stevne så det har alt i alt ingen stor betydning. Vi så også gledlig fremgang blant de yngre utøverne samt de som ikke har all verden stevneerfaring enda. Totalt sett ser vi at bryteforståelsen øker - og det er vi fornøyd med!

Stor takk også til foreldre og support - dere er med å lage litt liv og røre fra sidelinja som gjør det morsommere for både lagledere og utøvere under et stevne. Stå på videre! :)

Neste stevne ut for hele klubben er Kråke Cup 10 november. Påmelding starter nå!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Heiagjeng følger med fra sidelinja.Fra kampene.Fra kampene. Sikker på at dette var siste stevne i classic sute, Kim? ;)Fra kampene.Fra premieutdeling til nybegynner og knøtt.Fra premieutdeling til nybegynner og knøtt.Kloke ord i kamppausen fra Patrick.Fra kampene.Klubbens kjekkeste....Fra kampene.Etter en kamp takker også laglederen alltid konkurrenten!Lagbilde fra nybegynner og knøtt.Lagbilde fra aldersbestemt.Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.