Stevnereferat kretslagskampen i Sarpsborg 22. september 


Oslo og Akershus v.s. Østfold brytekrets!

Det har vært god Lørenskog-deltagelse på kretstreningene den siste tiden og fem av våres aktive skulle ut å forsvare Oslo og Akershus Brytekrets mot nabokretsen i Østfold lørdag 22. september. Det ble mye god bryting og vi gratulerer Mahmed med plass på interkretslaget!

Klikk på linken for å lese mer

Til kretslagkampen ble følgende aktive innkalt fra Lørenskog BK:
 
·         Mahmed 38kg
·         Sulim 54kg
·         Moslim 58kg
·         Daniel 68kg
·         Andre 83kg
 
Sulim måtte trekke seg da han skadet kne sitt på skolen!
 
Resten av gutta reiste ned full av motivasjon for å vise seg frem og for å kjempe om muligheten til å delta på interkretsturneringen i Stockholm 5-7.oktober.
 
Egil stilte opp og kjørte gutta ned til Sarpsborg hvor kretslaget til Østfold var dagens motstander. Tilbakemeldingene vi fikk fra Rune Pedersen (kretstrener) var veldig hyggelige.

Han så fremgang hos gutta og kunne fortelle at alle kjempet bra.  Mahmed vant sin kamp komfortabelt og styrte matchen hele veien. Moslim tapte over to runder men viste god kampinnstilling.

Daniel møtte bryteren han tapte bronsekampen for i Uddevalla og viste revansjelyst, noe som nesten holdt helt til slutt. Det ble tapt på streken kan man jo kalle det.

André møtte også bryteren han tapte for i Uddevall, det ble nå en meget jevn kamp hvor det det dessverre endte med tap, dog André var meget godt fornøyd og føler fremgang.

Stor takk til Egil som stilte som sjåfør!
 
Når det gjelder uttaket til Stockholm har vi nå fått tilbakemelding fra kretsen: Mahmed er tatt ut til og representere Oslo/Akershus i 38 kg. Av motstandere kan vi nevne at Danmark, Finland og Sverige stiller med sine beste brytere i respektive vekter. Lagene er delt inn i 12 vektklasser mellom alderen 10 til 18 år. Mahmed vil uansett få syv kamper over to dager, noe som vi by på kjempegod kamptrening og -erfaring.

Turen går kl. 08.00 fra OBK sine lokaler fredag 5.oktober. Kretsen har leid inn buss slik at dette også blir en sosial tur.
 
Vi gratulerer Mahmed med uttaket og ønsker lykke til med kampene.
 
Chris vil være med på turen og skal prøve og oppdaterer litt "LIVE" på LBK’s Facebook side, så følg med!

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.