Stevnerapport Uddevalla 7. - 8. september 


"Kick-off" for 2012-2013 sesongen: Uddevalla!

For første gang på mange år fikk vi organisert en ‘’Kick Off’’ for Lørenskog Bryteklubb. Denne turene la vekt på det sosiale aspektet ved å bli bedre kjent, både store og små. Ikke minst morsomt (og hjelpsomt) at flere foreldre ble med på tur! Det ble en sportslig god start for sesongen og en bra tur for alle!

Klikk på linken for å lese mer

Turen gikk til Hafsten camping og stevnet var BN Brottning i Uddevalla. Totalt 27 personer meldte seg på og turen som ble en kjempe hit! Av aktive stilte vi med 13 aktive, både i yngre- og aldersbestemte klasser. I Sverige har de et annet alderssystem slik at våre brytere under 10 år fikk også prøve seg her.

Stevne i seg selv kan sammenlignes med et normalstevne i Norge, ca. 140 veide inn og var klare til dyst. Fra Norge deltok mange klubber og en av disse var Oslo Bryteklubb. OBK og LBK hadde begge innkvartert seg på Hafsten Camping, så her ble det rom for mye lek og moro.
 
Lørenskog Bryteklubb reiste fredag ettermiddag og på veien stoppet vi i Sverige for innkjøp av mat og drikke til alle mann for hele helgen! Litt av en oppgave å kjøpe inn middag, forkost og lunch til 30 personer! Ut av butikken kom vi med en full handlevogn, takk og lov for at vi hadde med Bjørn Tore og Mads som sto for husholdet og innkjøpet fra Dagligvaren! Ved ankomst på campingplassen ble gjengen fordelt på 6 hytter. De ivrigste badesjelene prøvde sjøen (brrr), deretter bar turen bort til felleskjøkkenet hvor pølser m/ tilbehør ble tilberedet! Etter litt mat og drikke samlet alle aktive seg for litt fotball på løkka, foreldre ble sittende og skravle litt før alle man fikk marsjordre om sengetid! Blant våre siste påmeldte medlemmer i klubben har vi alle blitt kjent med Henning som alltid kommer frem sist! Intet unntak denne gange heller, men med i bilen (bikkjeburet) satt Kim Andre med Daniel og sjefen Liam i full latter foran i bilen.

Kvelden ble avsluttet med stående avtale om forberedning til frokost kl. 06.30 lørdag morgen. Og her tok sjefkokken Egil tak, når Chris og Henning kom med trøtte ansikter litt seint ned, sto Egil, Elisa, Trond, Bjørn Tore, Frode og Lars Oscar i full sving med matlagingen. Flere 10-talls doble brødskiver med div pålegg var stablet i bunker og alt lå til rette for en bra dag.

Kl. 08.00 satt alle man i bilene klare for avreise til stevne. Her veide alle aktive inn i sine respektive vekter og var klare til kamp. Av aktive stilte vi med følgende: Dani, Jonas, Jørgen, Kenneth, Alexander, Mahmed, Sander, Moa, Eirik, Oskar, Kim Andre, Andre og Daniel. I tillegg hadde vi med Martin og Henrik som dokker til oppvarmingen og ellers som saftblandere ;)
 
Vi er meget godt fornøyd med konkurransen og innsatsen til gjengen sett under et. Alle viser stor fremgang brytemessig og vi begynner og markere oss. En ting vi spesielt vil trekke frem er jobben alle gutta har lagt ned i forsvar i parterebryting. Her tror jeg faktisk vi nesten ikke slapp inn noen poeng. Patrik var delaktig (fra sidelinjen vel å merke) i de fleste kampene våres, samtidig som han også lagledet OBK. Patrick er meget godt fornøyd med resultatet gutta fikk samtidig som han fikk notert seg fler punkter som trengs og trenes på. Stevnet ble avsluttet rundt kl. 17 og alla var tydelig slitene etter en lang dag med mye hyling og action.
 
Kveldens middag ble raskt bestemt og pizza ble bestilt og levert i BMW’n til Egil, alle samlet seg rundt langbordet utendørs og fylte opp magesekken. Utover kvelden valgte noen og se på film mens andre fant på rampestreker, tror faktisk OBK stod for nattens største raid (se bilde under)! Vi voksene samlet oss utenfor en av hyttene hvor gamle og nye brytehistorier ble fortalt, stemmingen var høy og alle storkoste seg!
 
Programmet for søndagen var bading og lek, samt litt moro streker med OBK. Patrik var den som gikk best ut av dagen og kjørte nok mest fornøyd hjem :)

Se bilder fra turen under!
 


Fra middag fredag kveld.Fra hytta med mest liv! Vi satt ikke alltid så rolig...Matpakker!!!!! Takk for foreldre-innsats her!Innveiing!Og oppvarming.Fra stevnet.Fra stevnet.Fra stevnet.Fra stevnet.Fra stevnet.Fra stevnet.Fra stevnet.Fra stevnet.Fra stevnet.Fra stevnet.Fra stevnet.Fra stevnet.Fra stevnet.Fra stevnet.Fra stevnet.Fra tribune.
 


Et slag med Mads´ Dictator Cards mellom slagene.
 


Fra sidelinja i kamppause.
 


Fra stevnet.
 


Fra stevnet.
 


Uddevalla er et kompakt stevne som passer bra som en "Kick-off".
 


Mye og gjøre på campen: Kveldsminigolf.
 


Og dagminigolf.
 


Glad supporter!
 


Stor takk til Patrick som fulgte klubben vår!
 


Fra campen.
 


OBK kan vente seg hevn neste tur for sine nattelige raid!
 


Ingen tur uten bading!
 


Ingen tur uten bading!
 


Ingen tur uten bading!
 


Plask!
 


Og som alltid: Lagbilde!


Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.