Stevnerapport Kretsmesterskapet 3. desember 


To kretsmestertitler og flere medaljer til Lørenskog Bryteklubb

Lørdag 3. desember stod Kretsmesterskapet for tur og klubbens siste stevne før jul. Vi stilte i Tærudhallen med en voksen stevnegjeng på 14 deltagere (dog to måtte trekke seg pga. sykdom/skade). Det ble full klaff for Daniel og Martin som begge ble kretsmestere i sine klasser. I tillegg ble det flere sølv- og bronsjemedaljer for Lørenskog.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Lørenskog stilte med Mahmed (38 kg), Eirik (47 kg), Sulim (47 kg), Oskar (47 kg) og Henrik (47 kg) Martin (47 kg), Magus (47 kg), Even (53 kg), Anders (53 kg) og Daniel (66 kg) i G15. Mostafa (54 kg) og Moslim (54 kg) stilte i ungdom. Totalt stilte ca 60 deltagere og det ble kjempet ca 70-80 matcher. Således er KM et effektivt og kompakt stevne. Vi ser igjen at høstens treninger bærer frukter og mange av gutta kan vise til positive forbedringer på matta. For par av de aktive som ikke har deltat på stevner på en god stund ble dette også et positivt "debut"-stevne.

Mahmed stilte direkte i finalen da han kun hadde én motstander i sin vekt i dette KM. Dessverre ble det litt stang ut for Mahmed her da han tidlig i første omgang går på mare og hodefall og havner i falltap. Mahmed rakk ikke helt å vise hva han er god for, men sølvmedalje er uansett en sølvmedalje ;)

Eirik stilte i klasse sammen med Henrik, Sulim, Oskar, Martin og Magnus, en klasse som således også ble et aldri så lite klubbmesterskap. I sin første kamp møter han Magnus men går her på et hodefalltap i første omgang. I sin andre kamp møter han klubbkompis Henrik og her går det bedre. Eirik vinner første omgang med bl.a. mare. I andre omgang vinner Henrik med ruller i partere. Dette ble en spennende kamp med mange poeng til begge parter, men Henrik går til slutt seirende ut med fall. I tredje og siste kamp møter Eirik klubbompisen Oskar. Her viser han mye bedre initiativ oppe og forsvar nede, men Oskar scorer til slutt mare og fall.

Henrik møtte Eirik i sin første kamp som beskrevet over der han gikk seirende ut. I sin andre kamp møtte han klubbkomis Magnus. Begge gikk litt å følte seg fram før Magnus fikk inn et hodefall som gikk til fallseier. I sin tredje kamp skulle klubbkompis Sulim til pers, her ble det også hodefall og fallpress imot og seier til Sulim. Uansett, god innsats på matta med både seier og tap.

Oskar møtte klubbkompis Martin i første kamp. Martin tok første omgang på poeng men Oskar slo tilbake i andre omgang. Her fikk han inn hodefall men ble deretter åpen på livet og fikk mare og fallseier imot. I kamp nummer to gikk det ikke så alt for bra for Oskar, her ble det falltap mot klubbkompis Sulim kort inn i første omgang. Men Oskar var fortsatt ved godt humør. I tredje kamp møter Oskar klubbkompis Eirik. Her scorer Oskar inn poeng med ruller og mare og fallseier.

Magnus stilte til stevne igjen etter en lang stevnepause og fikk således en veldig god "debut". Med seier i første kamp med hodefall og fallseier, og det samme i kamp nummer to var det klart for finale mot klubbkompis Martin. Dette ble en underholdende kamp for Lørenskog-gjengen å følge med på. Det stod jevnt om poeng i første omgang, men Martin vinner til slutt denne. I andre omgang får Magnus noen sone-poeng i mot, og må til slutt se seg slått av Martin, men premieres uansett med en fin 2. plass!

Sulim møtte klubbkompis Martin i første kamp. De brøyt to fulle og spennende omganger der begge kjempet bra. Martin gikk til slutt seirende ut med poengseier i andre omgang. I den andre kampen gikk det Sulims vei med fallseier etter kort tid mot klubbkompis Oskar. Det ble en ganske lik kamp med samme resultat også mot klubbkompis Henrik i den tredje kampen. Således ble det bronsjeplassering med ett tap og to seiere for Sulim!

Martin ble med dette stevnet kretsmester i sin klasse, gratulerer! Kampene er i og for seg beskrevet ovenfor. Vi kan derfor kort oppsummere med at Martin viste god bryting, med god teknisk innsikt og med en rolig og balansert stil. Nå er det bare å ta med seg dette videre i stevner over nyåret!

Even hadde ikke det beste utgangspunktet til dette stevnet med noe smerter i nakken. I sin første kamp møtte han en motstander som var god på ruller. I partere går det litt utover nakken, litt uflaks der kan man si. Even velger å kaste inn håndklede her for ikke å forverre nakken. Da det ikke ble bedre før de kommende kampene måtte Even dessverre trekke seg, men uansett med kjent godt humør.

Anders hadde også hatt en lang stevnepause men viste at det fortsatt bor mye god bryting i han. I sin første match brøyt Anders et fyrverkeri av en første omgang. I høyt tempo fikk Anders inn mye poeng og avgjorde med hodefall og fallseier. I kamp nummer to scorer anders med rulle fra rygg, stående, men blir så liggende under 3-2 og poengtap I andre omgang ryker dessvrre Anders på hodefall og falltap. Dette holdt til uansett til sølvmedalje og et bra stevne for Anders.

Daniel stilte direkte i finalen og trengte således én seier for å bli kretsmester. Og det gikk akkurat, stang inn, og tittel til Daniel. I den første omgangen tar Daniel ledelse først helt til slutt, nesten siste sekund, med mare i kjent stil. I andre omgang gikk det mot poengtap med ett knepet poeng og det var duket for en spennende tredjeomgang. Her går det mot 0-0 frem til 1:30 ut i kampen. Daniel får valget om å starte i angrep eller forsvar i partere. Han tenker strategisk og velger forsvar da han følte seg sterk mot motstanderen her. Denne klarer ikke å slå inn poeng, noe som gjør at Daniel belønnes med ett poeng for sitt forsvar og er dermed kretsmester. Gratulerer!

Moslim går jevnt mot motstanderen i sin første kamp. Han går på en mare, men kommer seg så til fallpress-angrep, men går her tom for tid. Han må nå vinne andre omgang, men ryker her dessverre på et hodefall og falltap. Han skal nå møte klubbkompis Mostafa i kampen om sølvmedaljen. Her vinner Moslim første omgang og får et pent clinch-løft. I andre omgang får Moslim inn et kryss, men i sitt andre kryssforsøk tar Mossi over nede og legger Moslim på fall. Altså, man kan lede godt en kamp på poeng, men et øyeblikks uoppmerksomhet så er det hele over.

Mostafa jobbet bra i sin første kamp mot motstanderen som hadde vunnet over Moslim. Det gikk mot andre omgang, men her ryker Mossi på et krysstak og taper. Han jobbet godt på matta, men trenger litt mer stevnerutine. Som vil komme. I sin andre kamp vant han altså over Moslim da han tok over nede og fikk fallseier i andre omgang, og fikk dermed 2. plass.

Se bilder fra KM under:Oppmøte på matta før stevnet.Oppvarming.Lørenskog Bryteklubb klar til innsats.Mahmed i kamp.Mahmed i kamp.Eirik og Magnus i kamp.Eirik og Oskar i kamp.Sulim og Martin i kamp.Sulim og Martin i kamp.Even i kamp.Oskar og Eirik i kamp.Oskar og Martin i kamp.Henrik i kamp.Magnus i kamp. Og heiagjengen bak.Magnus i kamp.Anders i kamp.Anders i kamp.Og seier til Anders.Martin i kamp.Martin for instrukser i pausen.Magnus og Martin i finalekamp.Daniel i kamp.Daniel i kamp.Mossi i kamp.Mossi og Moslim i kamp.Mossi og Moslim i kamp.Mossi og Moslim i kamp.Moslim og Mossi i kamp.OL-håp og VM-deltager, Stig Andre Berge, møtte også til KM og gav en underholdende kamp .Fra kampen med Stig Andre Berge.Fra kampen med Stig Andre Berge.Fra medaljeutdelingen.Fra medaljeutdelingen.Fra medaljeutdelingen.Gull-gutta Martin og Daniel.Årets KM-tropp (Even mangler i dette bildet).Gull-medalje på bryst!Lørenskogs heiajenter, Michelle og Maria.
Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.