Stevnerapport Kråke Cup 12. november 


Moro i Moss

Lørdag 12. november satt vi kursen mot Moss, nok en gang med en god stevnepåmelding og en bra stevnegjeng. Totalt stilte 4 nybegynnere, 2 knøtter samt 7 i aldersbestemte klasser. Det ble en bra dag i Moss og de yngste fikk også med seg en runde sumo-bryting!

Les mer og se bilder

Aktive og familie startet dagen med å lage et Lørenskog-hjørne og det ble bra liv og mye moro i leieren i løpet av dagen! Stevnet startet med et eget sumo-stevne for alle nybegynnere før ordinær stevnestart. Alle i hallen samlet seg rundt én matte der de yngste gikk en kamp hver i sumo-stil (etter beach-wrestling-regler). Et artigt ekstraopplegg til et stevne.

Gutta gjorde god innsats på matta i løpet av denne lørdagen og det ble mye god læring, spesielt også for nybegynnerne og knøttene.

I nybegynner stilte Herman, Eskil, Dani og Ahmed og det ble flere seiere på gutta. De fikk alle to til tre kamper hver hvor de viste at de har plukket opp mye bryting i løpet av tiden i klubben! I knøtter stilte Deni og Jonas, nå i en klasse med tøffere konkurranse (altså ikke nybegynnere). De plukket med seg god stevneerfaring, ikke minst også at bryting er en tøff idrett selv i knøtteklassen.

I G12 stilte Oskar og Sulim. Oskar viste at det bor mye bryting i seg og gjorde par av sine bedre kamper rent teknisk selvo m han ikke gikk videre fra elimineringsrundene. Det samme gjelder Sulim, som ledet ann flere av kampene sine. Her gjelder det å holde fokuset helt til slutt for å sikre seieren!

I G15 stillte Even, Tor, Mohammad, André og Daniel. Tor viste at mye er lært på kort tid og styre fint én av kampene til fortjent seier. Even viste også stor teknisk fremgang som snart vil høste seiere. Mohammad hadde også god kontroll på matta og må bare huske å ikke prøve nye kreative løsninger så er også han vidre fra elimineringsrundene. André måtte opp en vektklasse og fikk her tøff motstand. Om kampene ikke varte så lenge var det fortsatt god stevneerfaring å ta med seg og alltid med godt humør. Daniel fikk et surt tap i første kamp men fikk revasj mot en danske i kamp nr 2 og endte dermed på andre plass.


Se bilder fra stevnet under:Tidlig en morgen...Stevnegjengen finner plasser.…og Lørenskog-hjørnet er i gang.Skjera?Pep-talk før kampene....men Chris aner at gutta planlegger noe...…og angrepet er igang.…men hvem vinner?Chris regner seg i alle fall som seirende ;)Oppvarming igang.Lagledere klare?Kamramann klar?Stevnet i gang, først ut med en Sumo-del der de yngste fikk prøve seg!Ahmed i kamp.Ahmed i kamp.Ahmed i kamp.Dani i kamp.Dani i kamp.Dani i kamp.Eskil i kamp.Eskil i kamp.Og seier til Eskil!Eskil og Herman møttes også igjen på matta i en vennskapskamp.Herman i kamp.Herman i kamp..Og serier til Herman også!Deni som nå stiller i knøtteklassen.Deni i kamp.Deni gikk av med seier!Jonas stilte også nå som regulær knøtt.Jonas i kamp.Litt rådgivning i pausen.Oskar i kamp.Oskar i kamp.Oskar i kamp.Sulim i kamp.Sulim motar råd fra Chris i pausen.Sulim i kamp.Sulim med løft.Pustepause mellom kampene.Viktig også å kose seg på stevner!Chris blir nok en gang utfordret.Klatrestativ!Even i kamp.Even i kamp.Even i kamp.Tor i kamp.Tor i kamp.Og seier til Tor!Mohammad i kamp.Mohammad i kamp.Mohammad i kamp.André i kamp.…og alltid like blid :)Daniel i kamp.Daniel i kamp.Og seier til Danie - sjekk gliset!Daniel fikk også 2. plass i Moss.Flere fornøyde gutter.Dagens turbo-maskot: Marius (som også deltar på Bryteskolen).Team of the day!

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.