Stevnerapport Skedsmo Cup 22. oktober 


Travel og lærerik dag i Tærudhallen!

Lørdag 22. oktober var det duket for Skedsmo Cup der Lørenskog har deltatt i en årrekke. Først og fremst ønsker vi å si at vi er veldig fornøyd med påmeldingen og dagens stevnegjeng. 18 aktive fra klubben skulle prøve seg på brytematta!

Klikk lenken for å lese mer og se bilder.

Det er mange år siden klubben har stilt en så stor stevnegjeng foruten om egen deltagelse på Lørenskog Cup. Dette viser hvor godt det har vokst i klubben under den siste sesongen og det er veldig positivt for de som deltar på stevne at vi er en stor stevnegjeng. Miljøet bygges ved at vi heier på hverandre samt at foreldre blir også bedre kjent med hverandre, de aktive og klubben som helhet.

Vi hadde med mange nybegynnere til stevnet og for flere var dette det stevnetdebut. Det så likevel ikke ut til at noen hadde så alt for store stevnenerver. Nybegynnergruppa bestod av Heman, Eskil, Ahmed, Rio, Jonas, Deni og Dani. I G12 stilte Matias, Mahmed, Sulim og Henrik. I G15 hadde vi Magomed-Emi, Mohammad, Eirik, Andre og Jørgen og i ungdomsklassen stilte Daniel og Moslim.

Da vi stilte med en såpass stor stevnegjeng skal vi ikke skrive så mye om hver og enkelt her i Brytebloggen, men gjennomgå dette mer på trening. Vi skal likevel nevne en del positive ting gutta tok med seg.

Som de som har vært med på stevner før vet, er konkurransebryting litt annerledes enn kamper på trening: På stevne er det intenst, det er full trøkk fra første fløytesignal, og det er i møte med deltagere fra andre klubber vi virkelig lærer! En kamp kan gå unna på under halvminuttet eller vare i tre fulle omganger av to minutter - en prøvelse både fysisk og psykisk.

Uansett kort eller lang kamp tar man med seg erfaringer og det ble mye god læring denne dagen! Vi er veldig godt fornøyd med innsatsen klubben viste denne dagen. Spesielt vil vi trekke frem nybegynnerene som viste at de har lært mye bryting fra treningene!

Når man stiller som nybegynner/knøtt er ikke det viktigste å vinne, men å få prøvd ut det man har lært på trening. Det kåres heller ikke vinnere i denne klassen, men vi nevner uansett at de fleste også fikk gleden av å stå igjen med flest poeng ved kampslutt :)

Deni fikk inn både ruller og marer som satt godt. Ahmed slo inn både hodefall og ruller. Rio utførte mare, dobbelt undertrekk og kontras, Eskil la en motstander på fallseier (premieres med poeng i denne gruppa). Herman fikk inn hodefall og poeng i partere. Dani beviste med marer, det samme gjorde Jonas som også plukket poeng med ruller.

Alle nybegynnere fikk minimum to kamper hver og noen fikk opp til fire kamper (dette kommer an på antall deltagere i vektklassen). I aldersbestemte klasser går man videre etter seier i innledningskampene, men som sagt kåres det ikke seiere i nybegynnere og knøtt (bestemt av regler i norsk barneidrett).

Vi håper og tror at stevnet ga medsmak for våres yngste, det var mange smil å se, og at alle blir med på stevner videre (husk å se på terminlista på nettsiden).

I de aldersbestemte klassene var det også mye god bryting og gutta fikk med seg mye god læring. Magomed-Emi fikk inn bl.a. kryss og fallseier, Mohammad kjørte på med kontras og rulle. Henrik gjorde god føring i sin fordel i sine kamper og Eirik beviste at god forsvarskjemping i partere er viktig (noe vi har trent en del på i det siste). Daniel fikk inn seier i hodefall og Sulim la inn fallseier. Hodefallseier ble det også på Moslim og Jørgen beviste som Eirik verdien av å kjempe hard i mot i partere. Mahmed viste veldig mye bra teknisk brying og ble belønnet med flere seiere. Matias fikk dessverre bare vist seg i én kamp (neste stevne deltar han i en ny aldersklasse med flere motstandere) med fikk uansett med seg verdifull stevneerfaring. Det samme gjorde Andre som fikk vist seg i flere kamper og var ved godt mot til tross for en trøkk på nesa og litt neseblod. Verdt å nevne er at både Sulim og Mahmed kom seg videre fra puljekampene. Mahmed brøt bronsjefinale i en klasse med 12 deltagere!

Totalt fikk Lørenskog-bryterne et sted mellom 50-60 kamper og det ble en ganske travel dag for laglederne Chris, Petter´n, Frank og Mads. Med så stor stevnegjeng ser vi også behovet for litt hjelp fra foreldre som lagleder i tiden fremover. Dette er ikke nødvendigvis en vanskelig oppgave, det handler først og fremst om å følge med på kamplister og ha kontroll på de aktive.

En veldig bra dag på matta for klubben og vi gleder oss til neste stevne!

Under ser dere bilder fra stevnet. Vi tok bilder av alle gutta i kamp, men dessverre er det ikke så lett i etterkant å se hvem som er på alle bildene. Å ta action-bilder av brytekamper med et noe tregt digikamera gir ofte mange bakhoder. Så beklager at vi ikke har kampbilder av alle gutta her på Brytebloggen.
Felles oppmøte lørdag morgen for de som ønsket dette.Klubben lager Lørenskog-hjørne.Instrukser før stevnestart.Oppvarming i gang.Og da er stevnet i gang!Ahmed i kamp.Ahmed i kamp.Alltid to vinnere i knøtt/nybegynnere!Jonas i kamp.Jonas i kamp.Deni i kamp.Deni i kamp.Deni i kamp.Dani i kamp.Dani i kamp.Og seier til begge!I dag skal Lørenskog Bryteklubb vise muskler!Lagleder Chris følger med fra sidelinja.Eskil i kamp.Eskil og Herman møtes i kamp.I pausen er det instrukser fra lagleder.Seier til begge gutta!Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Matias klar til kamp.Mahmed i kamp.Mahmed i kamp.Og seier til Mahmed!Sulim i kamp. Her mot Henrik.Sulim i kamp.Sulim kjemper for fallseier.Henrik med marekast.Henrik i kamp.Magomed-Emi i kamp.Magomed-Emi i kamp.Og seier til Magomed-Emi!Stevne handler også om å kose seg (etter kampene).Sterke Lørenskog-brytere.Eirik i kamp.Eirik i kamp.Jørgen i kamp.Daniel i kamp.Daniel i kamp.Daniel i kamp.Moslim i kamp.Moslim i kamp.Moslim i kamp.Og til slutt lagbildet. Bra innsats gutta :)

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.