Pangstart for Bryteskolen 2011 


Full fart på matta

Onsdag 12. oktober var første trening ut for årets Bryteskole. Vi var spente på hvordan oppmøte ville bli da vi på forhånd hadde fått mediedekning i lokalavisen samt hatt annonse på nett og plakater og flyere rundt i kommunen. Litt ekstra innsats på å spre budskapet om bryting viste seg å bære frukter!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder

Totalt kom det ca 25 unge deltagere klar til å prøve seg på matta og vi ønsker alle aktive og foresatte velkommen til Lørenskog Bryteklubb! I tillegg til våre medhjelpere var vi nesten 30 aktive på matta og dette er det beste oppmøte vi har hatt på Bryteskolen på mange år. Sammen ned rekrutteringen vi har hatt på hovedpartiet de to siste sesongene er det tydelig at bryting er i vinden og ikke noe er bedre enn det :)

Første trening innehold oppvarming, lek og diverse øvelser. Av det brytefagelige gikk elevene gjennom ett grep i partere, dobbelt undertrekk, og ett grep i stående bryting, mare. I tiden fremover skal elevene gjennom totalt seks grep, mye lek og moro, lett kamptrening og akrobatikk.

Alle elevene skal ha fått utdelt brosjyre og program for Bryteskolen, men dersom noen mangler er det bare å si ifra på trening.

Vi oppfordrer også foresatte til å komme å se på treningen, bli kjent, og ta seg en kaffekopp (vi har trakter).

Vi gleder oss til fortsettelsen.
Trener Frank forteller om hva som skal skje på kveldens trening.Oppvarming.Samling på matta.Oppvarming av nakke også spesielt viktig i bryteidretten.Godt fremmøte også blant foreldre som fulgte med.Instruering på brytegrep.Med 25 elever er det mange som skal lære!Frank og Magnus viser hvordan man utfører grepene.Så er det på tide å prøve selv!Det blir også tid til litt kongen i ringen.Styrketrening er også viktig. Dette klarer vi!Fullt hus på Bryteloftet.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.