Sportslig program høst 2011 er klart 
Last ned treningsplanen!Klubben har nå lagt klart det sportslige programmet for høstsesongen 2011. For hovedpartiet blir det som tidligere skrevet nå tre treninger i uken, der fredagstreningene er for de vidrekommende.Med dette mener vi de som følger treningene og grepsteknikken greit uten alt for mye hjelp. Kristian har også satt opp et spesifikt treningsprogram for hovedpartiet. Dette kan du laste ned her slik at alle kan se hva som skjer på treningene fremover! Programmet er også slått opp på tavlen på Bryteloftet.

Som sagt tidligere starter vi nå også opp et førsteparti/lilleparti mandager etter høstferien samt at en ny bryteskole står for tur. Førstepartiet vil være basert på basistrening tilpasset de yngre og nye i klubben, men er fortsatt mer avansert enn programmet for bryteskolen. Vi bør nå stå godt rustet i treningsopplegget både for de større og de mindre, samt med tanke på rekruttering fremover :)

Stevnetermin høst 2011
Stevneterminen er også klar for denne høstsesongen. Føst ut er Skedsmo Cup xx oktober. Det er satt opp fire stevner totalt der to av disse (inkludert Skedsmo Cup) er for alle aktive i klubben (dvs. fra nybegynner/knøtt) samt to spesielt for de aldersbestemte klassene. Denne sesongen bør vi stå godt stilt i forhold til en god stevne-gjeng med mange spennende konkurranser fremover! Terminlisten finner du her.

Trening i høstferien!
Klubben har treninger som normalt i høstferien. De som ikke reiser bort har trening som normalt.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.