Happy times! 
Rekordoppmøte på sommeravslutningen!Søndag 5. juni var det duket for klubbens sommeravslutning på Tusenfryd. Først og fremst vil vi takke for rekordoppmøte; 32 løste billetter (ca 3,5 m med billetter) fordelt på aktive og familie sørget for en kjempedag i parken og en bra sosial avslutning for sesongen 2010-2011!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder

Værgudene smilte til de 32 vennene av klubben i det vi kom oss inn i parken og alt tegnet for en bra dag med tivoli, sukkerspinn og bading. Først på programmet var samling på restauranten der vi senere skulle ha felles samling samt noen formaninger om å passe på hverandre og at vi skulle holde sammen i gjenger så godt det lot seg gjøre. Deretter var det fritt frem i noen timer med tivolimaskiner og mye moro, og kanskje en smule skrekk for noen. En bryter skal jo være tøff og vi vet om fler som brukte dagen på å trosse egen høydeskrekk.

Midtveis på dagen var det felles samling på buffetrestauranten for et bedre (?) måltid/matpakke. Utrolig nok klarte alle sammen å møte til mer eller mindre riktig tid, det må være en eller annen rekord! Vi okkuperte så en del av utebordene og tygde i oss mat og holdt en veldig kortfattet oppsummering av året. Tivoli og en ung gjennomsnittsalder er intet sted for lengre taler.

Etter mat hoppet vi over de gamles slitte regel om null bading på to timer etter måltid og satt kursen bort til Badefryd for den delen av gjengen som ville i det våte element. Er det sommer skal det bades og som sagt var været på vår side denne dagen. Basseng ble badet og sklier sklidd i et par raske timer før alle igjen stod i kø til ulike attraksjoner. Det gikk opp og ned, frem og tilbake og helt sikkert rundt og rundt frem mot parkens stengetid.

Vi håper og tror at denne sommeravslutningen ble et godt minne for alle som deltok, samt at gutta blir enda bedre kjent med hverandre også utenfor matta. :)


Vi beklager om vi ikke har karusellbilder av alle, det kommer litt an på hvem som gikk sammen med Mads med kameraet.
32 billetter: Lang remse!Årets lagbilde.I Thundercoasterkø. Heldigvis ikke så lange køer denne dagen på tross av godt vær.På vei opp Thundercoaster.Utsikt fra siden. Husk, ingen løse objekter i vogna!På vei over kanten...…og over stupet!Klar for neste?Klar for neste #2 ?Kjøreskole #1.Kjøreskole #2.Kjøreskole #3.Loopen.Håper solbrillene sitter, Chris!M/S Stena Saga.Tømmerstokklem?Fra Badefryd.På vei til baderingene #1.På vei til baderingene #2.På vei til baderingene #3.Martin i fart!Badegjengen!Henrik i ballongkamp.Snart på vei i Spinspider.Skal det være en smultring?Landets barnehager har noe å lære om husker!Plank til 400 eneboliger gikk med på å bygge Thundercoaster!På vei opp, utsikt bakover.På vei opp, utsikt fremover.Supersplash.Supersplash-skuta.Supersplash-kømoro.Og det går opp!På vei opp, utsikt bakover.På vei opp, utsikt fremover.Sjømonsteret.Supersplashplask.Mads og Magnus bader litt mer!Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.