Juleavslutning 8. desember Godt oppmøte på årets juleavslutning!

Onsdag 8. desember arrangerte vi juleavslutning for klubben med avslutning for høstens Bryteskole. Bryteskoleelevene skulle vise hva de hadde lært og gå opp til Bryteknappen (Bronsjeknappen). I tillegg gikk de som var kvalifisert fra hovedpartiet opp til Sølvknappen. Totalt gikk 9 av årets elever opp til Bryteknappen og 9 brytere gikk opp til Sølvknappen! Vi takker for godt oppmøte, både fra aktive og foreldre.

Klikk link for å lese mer og se alle bildene fra juleavslutninga

Med totalt 18 aktive brytere med familie ble det fullt hus på Bryteloftet denne kvelden! Bryteknappen viser at bryteskoleeleven behersker tre grunnlegende grep i stående bryting (mare, hodefall og hoftesving) samt tre grep i partere (kvart nelson, dobbelt undertrekk og rulle). For å klare Sølvknappen må den aktive vise at han behersker tre yttligere grep i stående (slengkryss, hode i klemme samt armkast) samt tre til i partere (omvendt livtak, løft med rulle samt backhammer).

Alle bryterne kom seg godt i gjennom prøvene og ble premiert med medalje og diplom.

Juleavslutningen ble to og en halv time med høy aktivitet, spente aktive (og foreldre) og selvfølgelig mye pølser, kaffe, kaker og brus. At flere også støtter og profilerer klubben med å kjøpe klubb-T-skjorte og -genser setter vi også pris på. Som avslutning viste vi også to oppvisningskamper mellom Chris og Daniel, samt Moslim og Daniel. På denne måten fikk vi vist litt hva bryting innebærer (og ikke minst hvordan kamper foregår på stevner) for de nye i klubben.

Vi i styret takker alle som møtte til juleavslutningen som satte en fin avrunding av høstens brytesesong. Vi ønsker også deltagerene i Bryteskolen velkommen til trening på hovedpartiet i januar.

Bilder fra Juleavslutninga:

Vi beklager om vi ikke har fått med bilder fra alle under Bryte-/Sølvknappen.Foreldre og familie ankommet "cafeen".Innstruks for gutta før kveldens program.Siste øving før knapp-prøvene.Da er gutta klare.Fra Bryteknappen. Hoftesving.Fra Bryteknappen. Armkast.Fra Bryteknappen. Kvart Nelson.Fra Bryteknappen. Armkast.Spente foreldre følger med.Fra Bryteknappen. Løft med rulle.Fra Bryteknappen. Kvart Nelson.Fra Bryteknappen. Løft med rulle.Fra Bryteknappen. Klart til grep.Fra Bryteknappen. Kvart Nelson.Fra Sølvknappen. Utgangen av et grep i stående.Fra Sølvknappen. Utgangen av et grep i stående.Fra Sølvknappen. Klar til grep.Fra Sølvknappen. Slengkryss.Fra Sølvknappen. Utgangen av grep fra stående.Fra Sølvknappen. Omvendt livtak.Fra Sølvknappen. Backhammer.Fra Sølvknappen. Hode i klemme.Fra Sølvknappen. Slengkryss.Fra Sølvknappen. Klar til kast.Fra Sølvknappen. Omvendt livtak.Fra Sølvknappen. Omvendt livtak.Chris og Daniel med sin oppvisningskamp.Chris og Daniel med sin oppvisningskamp. Frank styrer poeng.Chris og Daniel med sin oppvisningskamp.Moslim og Daniel med sin oppvisningskamp.Moslim og Daniel med sin oppvisningskamp.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Juleavslutnigens aktive (vi mangler to her som måtte hjem før vi fikk ta bilde).

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.