Referat Skedsmo Cup 23. oktober 


Travel dag i Tærudhallen!

Lørdag 23. oktober deltok vi på Skedsmo Cup som sesongens første stevne. Gutta gjorde mye bra på matta det er verdt å ta med videre! Dagens aktive var Omar, Mahamed, Sulim og Moslim. Vi takker for innsatsen deres og ser gjerne at fler av klubbens aktive deltar på stevner! Jo fler som deltar, jo mer moro er det for alle, samt at dette er viktig for klubbmiljøet!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder

Omar, som kun har trent bryting et par måneder, deltok på sitt første stevne i nybegynnerklassen. Han viste seg å være uredd mot sine motstandere og fikk forsøkt mye av det han har lært. Omar fikk raskt inn to gode styrtinger i sin første kamp. Da han er såpass fersk har han ikke mye trening i forsvar enda og gikk på noen hodefall og dukninger, men dette er ikke så viktig nå i starten, Omar var aktiv i angrep og det er det som teller her. Omar ledet hele første omgang men tapte på poeng totalt i omgang 2, knepent 11-7. Omar fikk også inn poeng i kamp nr. 2 men vi så også her at vi må jobbe med forsvar oppe. I kamp 3 hadde den ferke bryteren god kontroll og fikk inn både hodefall og styrting. I partere må han passe på å holde seg på magen i forsvar, men fikk inn en god forsvarsbro og kom seg ut av fallklemme. Ble belønnet med seier her. Veldig god stevnedebut!

Mahmed gikk sitt andre stevne i G12. Dessverre var det ingen i hans vekt, men Mahmed er full av pågangsmot uansett og brøyt stevnet i vektklassen over seg. Her var det svært tøff konkuranse, noe som ble klart allerede i den første kampen der motstander fikk inn et 5-poengs kryss. I 2. omgang gikk det bedre, men Mahmed havnet etterhvert i fallpress mot motstander. Uansett tap, Mahmed er uredd og alt annet enn passiv, selv i en større vektklasse! Kamp nr 2. gikk bedre, her brøyt Mahmed full kamp og beit mer fra seg og gjorde god motstand oppe. Mahmed kjempet hardt mot fallsituasjoner nede, men det ble dessverre fall i 2. omgang.

Mahmed møtte også sporty opp i en G15 kamp mot en i hans egen vekt. Uredd gikk han rett i et forsøk på kryss mot en som er 3 år eldre, og det var veldig nære på at det satt! Selv om det endte i tap, gjorde Mahmed kjempeinnsats. Masse god kamptrening her m.a.o.

Sulim brøyt i G12 37 kg, samme vekt Mahmed måtte rykke opp til. Her viste han mye god grunnteknikk i en klasse med tøffe motstandere. Startet første kamp med å rive motstander ned og forsøke forlengs rulle, men feste holdt ikke. Tips til neste gang er altså å plukke et poeng på ryggen her. Etter halvannet minutt ble det benk-situasjon som dessverre endte med fall mot seg. Kamp nr. 2 ble veldig spennende! Sulim var klart sterkes oppe mens motstander var sterkest nede. Her må vi jobbe mer med forsvar og beinteknikk i forsvar nede. Poengtap i 1. omgang og poengseier i 2. omgang. Helt åpent i siste omgang og Sulim kjempet seg tøft ut av motstanders fallforsøk. Endte i poengtap, men dette var Sulim klart beste kamp hittil! I sin 3. kamp viste igjen Sulim kontroll i stående. Her hadde han god kontroll men slet litt mer i partere. Det ble poengseier i 1. omgang, poengtap i 2. omgang, og Sulim styrte kampen inn til poengseier i siste omgang.

Mahmed og Sulim avsluttet stevnet med 4 kamper hver da de møtte hverandre i en vennskapskamp mot slutten!

Moslim gikk sitt første stevne i Ungdom. Desvverre var det ingen i vekta hans, ei heller i klassen over og arrangør glemte opplyse om dette. Etter litt hektisk ordning arrangerte vi to "privatkamper" i Sulims tidligere klasse, altså G15, 47 kg. Her fikk han to kamper mot henholdsvis bronsje- og sølvvinner i denne klassen, begge fra National. Så det ble god matching uansett, og det er det viktigste. I den første kampen (mot bronsjevinneren) ble det meget jevnt. 1. omgang endte i poengtap, mens Moslim kontrollerte mot poengseier i 2. omgang. Det var veldig jevnt i 3. omgang, men ble dessverre til slutt poengtap. Uansett, Moslim viste at han har lært mye nå, han gjorde ingen tekniske feil og gikk en jevn og sterk kamp. I 2. kamp mot sølvvinneren ble det en rask lærepenge: Moslim fikk hode-i-klemme på motstander i stående, men glemte at motstander hadde feste på ryggen. Da gikk ikke grepet bra og det endte i partere og falltap. Dette er slik vi lærer av!

Alt i alt gjorde alle gutta gode kamper og hadde en lærerik dag! Vi hadde også 13 kamper fordelt på 4 brytere som er veldig bra! :)
Omar i kamp.Omar i kamp.Omar i kamp.To seiere i nybegynnerklassen!Omar belønnet med premie i nybegynnerklassen.Mahmed i kamp.Mahmed i kamp.Mahmed i kamp.Mahmed i kamp.Sulim i kamp.Sulim i kamp.Sulim i kamp.Sulim i kamp.Og seier til Sulim.Mahmed og Sulim møttes også i en vennskapskamp.Moslim i kamp.Moslim i kamp.Moslim i kamp.Moslim i kamp.


Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.