Referat NM 28. januar 


Norgesmesterskap for G15

Søndag 28. februar var det Skedsmo Bryteklubb sin tur å arrangere Norgesmesterskapet i bryting for G15/P15. Vi stilte kun med én deltager denne gangen, og Moslim gjennomførte tre gode kamper i Tærudhallen.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder

Det var mange mennesker, både deltagere og publikum, i Tærudhallen denne søndags morgen. Stemningen og støyen var upåklaglig! Moslim stilte i NM på tross av at han kun har deltatt i et par stevner tidligere, det viser god innsats.

Moslim møtte en del mer erfaren bryter i første kamp, men viste vilje og initiativ og tok styring i kampen. Det er viktig. Han forsøkte slå inn et par krysstak, men havnet dessverre på ryggen på siste forsøk og tapte da på fall. I sin andre kamp avgjorde Moslim gangske tidlig. Han fikk motstander ned i partere og gikk i angrep forfra med rulle. Denne endte i direkte fall og seier! Den tredje kampen, som Moslim måtte vinne for å avansere videre i mesterskapet, ble spennende. Moslim tapte 1. omg. på poeng og han kjempet seg bra ut av en fallsituasjon. Den andre omgangen ledet han 3-0 etter ett ryggpoeng samt to for rulle, igjen forfra i partere. Dessverre fikk motstander inn en mare i siste sekund. Stillingen var da lik, men motsander vant da på 3-poeng-regelen.

Selv om det ikke ble videre avansement for Moslim var det et godt gjennomført steve!
Moslim kamp 1.Moslim kamp 1.Moslim kamp 2.Moslim kamp 2. Seier:).Tærudhallen ble godt besøkt under årets NM!Tærudhallen ble godt besøkt under årets NM!Moslim i kamp 3.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.