Referat National Cup 30. januar 


God innsats i Sarpsborg!

Lørdag 30. januar bar det avsted til Sarpsborg og National Cup. Vi stilte kun med to deltagere, Magnus i G12 og Daniel i G15, men begge gjorde god innsats for klubben.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder

Magnus fikk en tøff kamp mot en marespesialist og tapte dessverre to omganger på poeng, men han viste godt initiativ med gode forsøk på både hode i klemme og dukkinger. Hadde også et veldig bra nedtrekk med påfølgende hode i klemme. Det er når vi tør å prøve nye ting i kamper vi lærer mye nyttig!

I Magnus sin andre kamp var han uheldig å havne i en fallsituasjon tidlig i første omgang hvor det ble føff kjemping. Vi må si det var veldig bra forsvarsinnsats her, Magnus nektet å gi seg og kjempet i mot til det begynte å svartne, da var det handa i matta...

I Daniels vekt var det godt med påmeldinger før stevnet, men dessverre gikk alle utenom én motstander opp til neste vekt(!). Så det ble med én kamp for Daniel på dette stevnet. Han møtte en motstander han har én seier og to tap mot fra før. Også denne gang ble det svært jevnt og det stor 1-1 i omganger før avgjørende periode. Daniel hadde ikke marginene på sin side denne gang, min fikk vist mye bra bryting! Han forsvarte seg også godt i partere, dog motstander vant til slutt ved å plukke rygg-poeng nede. En bra og spennende kamp.

God innsats gutta!
Magnus kamp 1.Magnus kamp 2.Daniel i kamp.Daniel i kamp.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.