Juleavslutning 9. desember 16 brytere opp til Bryteknappen og Sølvknappen

Onsdag 9. desember arrangerte vi juleavslutning for klubben med avslutning for høstens Bryteskole samt kvalifisering for Bryteknappen og Sølvknappen for de vidrekomne. 10 av våres brytere gikk opp til bryteknappen og 6 gikk opp til Sølvknappen! Vi takker for godt oppmøte, både fra aktive og foreldre.

Klikk link for å lese mer og se alle bildene fra juleavslutninga

Bryteknappen viser at den aktive behersker tre grunnlegende grep i stående bryting (mare, hodefall og hoftesving) samt tre grep i partere (kvart nelson, dobbelt undertrekk og rulle). For å klare Sølvknappen må den aktive vise at han behersker tre yttligere grep i stående (krysstak, hode i klemme samt armdrag med rulle) samt tre til i partere (omvendt livtak, normal løft med rulle samt rulle forfra).

Alle bryterne kom seg godt i gjennom prøvene og ble belønnet med medalje og diplom.

Juleavslutningen ble to og en halv time med høy aktivitet, spente aktive (og foreldre), mye pølser, kaker, brus og kaffe samt tre oppvisningskamper fra henholdsvis Chris og Israfil mot en gjesteopptreder fra Skedsmo Bryteklubb samt Magnus og Anders.

Vi i styret takker alle fremmøtte og føler at juleavslutningen satte en fin avrunding av en høst der klubben har opplevd god tilvekst av aktive. Vi ønsker også deltagerene av Bryteskolen velkommen til trening på regulært parti i vårsesongen.

Bilder fra Juleavslutninga:Oppvarming før prøven.Oppvarming før prøven.Oppvarming av nakke er viktig for å forhindre skade.Oppvarming av nakke er viktig for å forhindre skade.Kiosken er i gang.Spente foreldre.Frank og Magnus går gjennom grepene en siste gang.Frank og Magnus går gjennom grepene en siste gang....mens de aktive følger med.Fra kvalifiseringen av knappen.Fra kvalifiseringen av knappen.Fra kvalifiseringen av knappen.Fra kvalifiseringen av knappen.Fra kvalifiseringen av knappen.Fra kvalifiseringen av knappen.Fra kvalifiseringen av knappen.Fra kvalifiseringen av knappen.Fra kvalifiseringen av knappen.Fra kvalifiseringen av knappen.Fra kvalifiseringen av knappen.Chris og bryter fra Skedsmo Bryteklubb i oppvisningskamp.Chris og bryter fra Skedsmo Bryteklubb i oppvisningskamp.Chris og bryter fra Skedsmo Bryteklubb i oppvisningskamp.Israpil og bryter fra Skedsmo Bryteklubb i oppvisningskamp.Israpil og bryter fra Skedsmo Bryteklubb i oppvisningskamp.Israpil og bryter fra Skedsmo Bryteklubb i oppvisningskamp.Magnus og Anders med sin oppvisningskamp.Magnus og Anders med sin oppvisningskamp.Deltaerene før premieutdeling.Fra premieutdelingen. Vi har dessverre ikke bilder av alle sammen her.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Alle 16 klarte sine prøver!

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.