Referat DAK-cup 21. november 


Fremgang for bryterne i DAC-Cup!

Lørdag 21. november deltok Lørenskog på det årlige stevnet i Drammen. Dagens aktive var Even, Magnus, Anders, Moslim og Daniel.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder

Even som deltok som nybegynner knøtt vant sin første kamp med flere gode grep og har utviklet seg mer aggresivt i kamp i partere. Even hadde bare én motstander i sin vekt og klasse.

Magnus (knøtteklassen) tapte sin første kamp på tross av en god match, han fikk til både forsvar mot liv og parering av mare og slo et godt hode i klemme. Viste også mer aggresivt forsvar nede. Magnus fikk sin revansj med seier i andre kamp der han styrte hele matchen til sin fordel med hode i klemme og ruller.

Anders (G12) vant sin første kamp som var en rask og morsom match og se på. Anders hadde godt angrep nede, men kan også være mer tett på her. Vant på 2. omg. seiere. Anders andre kamp endte i tap, noe som først og fremst skyldes rutine, noe som vil komme med stevnene fremover. I sin tredje kamp gikk han full match og fikk nesten inn et flott livtak og kampen kunne fort ha endt i hans fordel. Den fjerde kampen ble det tap på fall i 1. omgang.

Daniel (G15) vant sin første kamp, som er hans beste hittil. Han gikk full match med godt forsvar både oppe og nede. Hans føste grep gikk feil, men når han fikk tilbake fokus kontrollerte han kampen som endte med fallseier. I sin andre kamp røyk dessverre Daniel ut på en skade der motstander gjorde en stygg rulle som ga en kraftig knekk mot ryggen. Detaljer rundt dømmingen av kampen gjorde at motstander ikke ble diskvalifisert, men uansett hadde Daniel vært ute resten av stevnet pga. skade - men han er friskt tilbake nå!.

Moslim deltok på sitt første stevne og stilte direkte i regulær klasse G15. Dette endte med tap, men Moslim gjorde flere aktive forsøk og viste god innsats med læring han tar med seg videre. Moslim brøyt full kamp i sin andre match som er veldig bra!

God innsats gutta!
Even i kamp.Even hadde bare én kamp, som han vant.Magnus i kamp.Magnus i kamp.Magnus vant sin andre kamp....og var godt fornøyd med det!Anders i kamp. Dessverre det eneste bildet da strømmen på kamera tok slutt.Moslim i sin aller første kamp.Moslim i sin aller første kamp.Daniel i kamp.Daniel i kamp.Seier til Daniel i hans beste kamp hittil.Fra premieutdeling til Knøtt og Nybegynner.Klare til premieutdeling.Magnus mottar medalje.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.