Referat Skedsmo Cup 17. oktober 


God innsats på årets første stevne!

Lørdag 17. oktober tok vi turen til Tærudhallen og årets første stevne for vår del. Det var dessverre en del sykdomsfrafall fra klubben, men Even, Anders og Daniel gjorde en god innsats!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder

Even som deltok på nybegynner knøtt vant sin første kamp overlegent og gikk en full kamp til mot en som var både eldre, tyngre og større. Veldig bra! Anders stilte for første gang i regulær klasse, G12. Han er nu og ung, og har lyst til veldig mye, noe han viste i helgen. Han har fått bra bryteforståelse på kort tid, men røyk ut på noen nybegynner feil i første kamp. I kamp 2 fikk han vist mye bedre hva han har lært, dog tapte knepent. Daniel stilte i G15 som en av de letteste i sin vektklasse. Han viste at han har god vilje på matta. Første kamp gikk ikke helt hans vei, men i sin andre kamp fikk han virkelig bitt bra fra seg. Det ble nesten seier i en kamp som svingte til begges favør. Daniels beste kamp hittil!

Vi lærte også forøverig følgende: Ikke still til kamp med mye hårgele/voks! Dette kan diskvalifisere deg fra å starte. Så kjekk dere til med moderasjon!

God innsats gutta!Godt oppmøte på årets Skedsmo Cup med ca 220 påmeldte.Oppvarming av nakke viktig før kamp.Even har fått god kontroll på mara.Anders i kamp.Daniel i kamp, dessverre eneste bilde da batteri tok slutt.Even med god kontroll i partere.Anders klar til å slå inn rulle.Alltid to seiersherrer i knøtteklassen, men Even fikk 20 mot 5 poeng!Premieutdeling for nybegynner- og knøtteklassen.Mads, Daniel, Chris, Even og Anders. Frank var borte vekk her...

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.