Les om feiringen av 30-årsjubileet! 


En god sommeravslutning og feiring av klubbens 30-års bursdag!

12. juni inviterte vi hele klubben til å være med å markere Lørenskog Bryteklubbs 30-årsjubileum samt å markere at brytesesongen var over for denne gang. Ca 30 store og små la turen innom Fjellhamar Vel og det ble en fin feiring!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder

Aktive brytere, foreldre og søsken samlet seg denne kvelden til mat og langbord. Vi er godt fornøyd med oppmøte og kan se tilbake på en kveld med god mat, bryteprat og litt underholdning. Etter at vi hadde samlet oss og alle hadde spist seg vel mette, holdt vi et videoshow med bilder fra sesongen som er gått samt fra Lørenskog Cup. Vi fikk også besøk av Lørenskogs ordfører, Åge Tovan, som holdt en tale om idrettens gleder og overrekte en sjekk pålydende kr 5.000,- til klubben i anledning 30-årsjubileet. Takk til Åge og Lørenskog kommune! Etter maten var det tid for kaffe og kaker samt Brytequizen. Her delte vi bordene i lag til en morsom "kunnskapskonkurranse" om bryteidretten. Her var det gøy å se mye engasjement fra deltagerne!

Vi takker for en trivlig kveld og godt oppmøte samt en god avslutning før sommeren!Langbord 1.Langbord 2....og kortbord.Kveldens mat servert.Klar til mat.Storechris og lillechris, også kjent som Sebastian.Smiil.Celebert besøk fra ordfører i Lørenskog, Åge Tovan.Videoshow fra sesongen som er gått.Deler av styret følger spent med.Vinnerlaget i Brytequizen. Gratulerer!Kaffe og litt til ;).


Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.