30-årsjubileum og sommeravslutning! 

Bli med på 30-årsjubileum samt en dag på Tusenfryd!

Vi inviterer hele klubben til 30-års jubileum og sommeravslutning fredag 12. juni! Vi tar også opp igjen tradisjonen med en sommeravslutning på Tusenfryd for hele familien søndag 14. juni.

LØRENSKOG BRYTEKLUBB FYLLER 30 ÅR!

Klubben vår har bursdag! Det ønsker vi å markere og inviterer derfor til 30-års jubileum og sommeravslutning fredag 12. juni!

Vi inviterer hele klubben, store og små, til Grønnlia Vel på Fjellhamar fredag 12. juni kl 18.00. Det blir langbord og felles middag. Vi serverer gryterett samt drikke til maten (mineralvann og øl/vin til de voksne).

Det vil bli enkel underholdning samt litt leker etc. for de yngre. Fellesdelen med middag varer til ca kl 20.30. Deretter ønsker vi at så mange som mulig av foreldre/voksne blir igjen for den litt mer ”voksne” delen av festen. Til dette tar man med egen drikke etter ønske.

Jubileet er gratis for alle, men dersom det blir veldig stor påmelding må vi vurdere å ta en liten sum for maten.

Vi håper å se så mange brytevenner som mulig, så meld dere på! Påmeldingsfrist er onsdag 3. juni. Påmelding sendes mads@artbox.no eller per telefon 40 85 90 94. Husk å spesifiser antall voksne og antall barn!

Velkommen alle sammen!


SOMMERAVSLUTNING PÅ TUSENFRYD

Vi tar opp igjen tradisjonen med en sommeravslutning på Tusenfryd. Hele familien inviteres til parken søndag 14. juni!

Klubben ordner gruppebillet. Prisen blir da kr 210,- per pers (ca 30% rabatt). Dersom varmt vær er også Badefryd åpent! Oppmøte kl 10.30 foran hovedinngangen. Påmeldingsfrist er onsdag 10. juni men kjekt om dere tar det sammen med påmelding for 30-års jubileet. Påmelding sendes mads@artbox.no eller per telefon 40 85 90 94.

PS, det er ny karuell på Tusenfryd i år, se deres hjemmeside for video:)Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.