Refrat Lørenskog Cup 18. april  


Vellykket gjennomføring av Lørenskog Cup 2009!

18. april var det duket for Lørenskog Cup 2009 - et stevne vi må si oss meget fornøyd med! Les om stevnet, om arbeidet før, bak og under, hvordan våres gutter og jenter gjorde det, og se mange bilder!

Vi så med glede at påmeldingene strømmet inn uken i forveien av stevnet fra klubbene rundt i landet. Totalt deltok 18 klubber, fra hjemmelige trakter til Bergen i vest. Med 210 aktive påmeldte er Lørenskog Cup et av de større stevnene som finner sted i Norge, noe vi er stolte av!

Lørenskog Cup er også en viktig brikke for rekruttering til bryteidretten i og med at vi satser stort på de yngre klassene. Faktisk var opp mot hunde deltagere i klassen Nybegynner og Knøtt, og det er moro for disse å få delta på et stevne med en viss størrelse.
Stevnehallen etter alle finjusteringer noen timer før start.
Lørenskog Cup med fire matter har en kapasitet på 300 deltagere.
Godt besøk på årets stevne, anslagsvis var det 400-500
mennesker i Skårerhallen gjennom dagen.
Lørenskog Cup er viktig for rekruttering blandt de yngre.
Her fra premieutdeling for Nybegynner og Knøtt.
Knøttedelen av stevnet er også god øvelse for de yngre dommerene.
Foto: Trine Lybekk.Gode tilbakemeldinger og effektiv gjennomføring!
Lørenskog Cup 2009 ble helt klart et av de beste stevnene vi har arrangert! Vi mottok mange gode tilbakemeldinger fra de andre klubbene under stevnet, noe vi tar med oss videre. Dette vil ha en mereffekt til neste år, da vi regner med enda større deltagelse i 2010, uten at dette gir noe særlig merarbeid for klubbens del.

Stevnet i seg selv fikk en effektivt avvikling uten større forsinkelser eller problemer. Det ble gjennomført 266 kamper på 5,5 timer(!) og vi var feridg innen estimert tid.
Full styring fra sekreteriatet!Når 266 kamper skal gjenomføres på 5,5 timer må man følge godt med!
Foto: Trine Lybekk.
Et godt oppbygd podie hjelper for å holde oversikten.Og oversikten ser altså slik ut.Det var tøffe tak i Skårerhallen denne lørdagen. Her et eksempel på parterebryting.
Foto: Trine Lybekk.
Ungdomsbrytere i aksjon, sekundet før et kast.
Foto: Trine Lybekk.
Bryting krever bestemte dommere! Her ved vår trener Naser.
Foto: Trine Lybekk.
Jentebryting er heller ingen lek! Foto: Trine Lybekk.Stevnet i perspektiv. Foto: Trine Lybekk.Kamp i undomsklassen. Foto: Trine Lybekk.Her forbereder en ungdomsbryter et kast. Foto: Trine Lybekk.


Våres utøvere
Lørenskog Bryteklubb stilte med ti deltagere, derav fire i regulær klasse og seks i Nybegynner og Knøtt. Espen (debut i regulær klasse) var uheldig og møtte norgesmesteren i sin klasse i første kamp som endte med tap. Han kjempet godt fra seg videre i de neste kampene dog uten seier. Daniel (debut i regulær klasse) hadde en god start med bra bryting i første kamp, men måtte til slutt se seg slått i begge kampene sine. Knut Emil (debut i regulær klasse) gjorde en god førstekamp som dog ente med tap. Han brøyt videre kjempebra i sin andre kamp, men tapte i siste sekund. Små marginer med andre ord. Maria (regulær klasse) fikk bare én kamp, men brøyt da også denne med full innsats. Hun gikk seirende ut og vant dermed Lørenskog Cup i sin klasse!

Eirik (nybeg. knøtt) fikk to kamper og gjennomførte disse bra. Sofia (knøtt) gjorde det som vanlig veldig bra og vant begge sine kamper. Spesielt bra og se at angrep mot bein begynner å sitte! Edward (nybg.knøtt og stevnedebut) fikk tre kamper. Han gjorde en fin innsats men måtte se seg slått, noe de fleste må på sitt aller første stevne. Even (nybeg. gutt) brøyt kjempebra i sine kamper og ble belønnet med seier i én kamp. Han fikk bra til sine marer og forsvarte seg godt, en god fremgang! Anders (Nybeg. gutt og stevnedebut) gjorde grei skuring på matta. På tross av at dette var hans første stevne vant han alle sine kamper. Kjempebra! Sebastian (nybeg. gutt) hadde også en fin gjennomføring av sine kamper.

Vi beklager at vi ikke har kampbilder fra alle våres utøvere.
Sosialt samvær før stevnestart.Oppvarming av nakken er viktig før kamp!Espen i partereangrep. Foto: Trine Lybekk.Daniel i aksjon, publikum følger spent med. Foto: Trine Lybekk.Daniel i parterebryting.Knut i partere. Foto: Trine Lybekk.Maria seiret i sin kamp og vant dermed sin klasse! Foto: Trine Lybekk.Maria var sporty og stilte også opp i kamp for en yngre jente som ikke hadde noen i sin vekt.Maria i parterebryting.I Knøtteklassen kåres alltid to seiersherrer. Edward til høyre.Edward i kamp.Even i rødt. Naser trener følger spent med i bakgrunnen.I hver kamp er det instruksjoner fra lagleder mellom omgangene.To seiersherrer kåres.


Et brytestevne varer lenge, og det kan bli mye venting for de unge. Vi har dessverre ingen kampbilder av Eirik.
Foto: Trine Lybekk.
Her fra premieutdeling Nybegynner og Knøtt. Anders, Eirik, Edward og Sofia.Lagbildet. Oppe fra venstre; Edward, Chris, Sofia, Even og Eirik.
Nede fra venstre: Sebastian og Anders.
Daniel, Knut, Maria og Espen desverre ikke med på lagbildet.God dugnadsånd
Vi sender en stor takk til alle som var med å bidro, både før under og etter stevnet. Dugnadsånden var upåklagelig og med godt oppmøte fra foreldre håper vi også at en del har rukket å bli kjent med hverandre! En lærdom vi tar med oss videre er at et foreldremøte med tildeling av oppgaver i forkant helt klart bar frukter. Vi fikk derfor et effektivt opprigg av stevnet samt at nedrigg og opprydding gikk veldig bra. Vi var helt ferdig i hall og tilbakekjøring kl 20.30 lørdag kveld. Dette er ny rekord, og gjorde at vi slapp søndags-dugnad. En lærdom til neste år bli å sette flere folk i kjøreteam.
Vi legger stor vekt på at stevnet også skal se profesjonelt ut. Dette har utvilsomt vært en viktig brikke for å bygge stevne over tid. De aktive og lagledere skal også ha god informasjon, derfor kjøres kampprogram på store lerret.Fyll styring med eget program! Foto: Trine Lybekk.Brødrene Pedersen. Foto: Trine Lybekk.


Stor takk til kantinegjengen
Vi ønsker også å rette en takk til kantine- og fruktgjengen som gjorde en kjempeinnsats både før og under stevnet! Inntektene vi genererte går i sin helhet tilbake til klubbdriften neste år.
Stor aktivitet i årets kantine (bildet viser en rolig periode).Glade kantinedamer!Her satte Torill personlig vaffelstekerekord.Bend it like a banana! Lørenskog Cup skal ha en sunn profil med stor fruktbar samt store og gode baguetter i kantina. En del stevner har desverre bare rundstykker og vafler.Fra fruktbaren.Caspern som alltid på plass.


Vi hadde også TV-dekning i helgen fra TV Romeriket. Du kan se innslaget her.
Romerikes Blad besøkte også stevnet og du kan lese artikkelen her. evnetChris blir intervjuet av TV Romerike.Edelt glass fra premiebordet. Foto: Trine Lybekk.Vi gratulerer Larvik Turn som Beste Klubb og motttaker på premien av kr 5.000,- De vant knepent foran Skedsmo Bryteklubb og det var veldig tett på toppen.


Takk for en kjempeinnsats alle sammen!

Med vennlig hilsen Frank, Pettern, Chris og Mads.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.